Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars krijgt uitdrukkelijk verzoek: 'We kunnen het risico niet lopen dat...'

Laatste update:

"Marc is geschorst, alleen weten we absoluut niet wat het inhoudt en daar zijn we op aan het wachten", wordt Van Bommel dinsdag in aanloop naar het kwartfinaleduel in de Croky Cup van woensdagavond geciteerd door onder meer Het Laatste Nieuws. De FIFA komt op korte termijn met tekst en uitleg omtrent de schorsing van Overmars.

Meer: ‘Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp’

"Meer kan ik er dus niet over zeggen. Ik neem aan dat de FIFA zo snel mogelijk met een precieze straf komt", wacht Van Bommel net als iedereen binnen Antwerp op uitsluitsel van de wereldvoetbalbond. De trainer wil geen enkel risico uitsluiten en zal Overmars de komende tijd dan ook niet zien op het trainingscomplex van the Great Old.

"Tot die tijd hebben we gezegd 'rustig aan'. We kunnen het risico niet lopen dat Marc hier rondloopt en dat er een foto van hem gemaakt wordt. Dat willen we voor zijn. We willen gewoon zo snel mogelijk een antwoord", aldus Van Bommel, die de hulp van de technisch directeur goed had kunnen gebruiken in deze transfermaand.

"Als trainer is het wel raar dat de technisch directeur er niet op dagelijkse basis is. Marc volgt normaal alle trainingen, daardoor kan hij zich een goed beeld scheppen. De contracten voor ingaande en uitgaande transfers, dat gaat allemaal via Marc."

"Het ligt niet helemaal stil, want we hebben natuurlijk nog Sven Jacques (algemeen directeur Antwerp, red.), maar makkelijk is het allemaal niet", zo besluit Van Bommel zijn verhaal omtrent de schorsing van Overmars.

Antwerp is dus in voorbereiding op het uitduel met OH Leuven in de kwartfinale van de Belgische nationale beker. De nummer zes in de Jupiler Pro League begint zondag aan de tweede seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen Charleroi.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
11
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties