Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen

Laatste update:

Na twaalf minuten spelen liet Go Ahead Eagles zich voor het eerst zien. Philippe Rommens legde de bal uit een indirecte vrije trap op het hoofd van Jakob Breum, maar zijn kopbal werd over het doel getikt door Kayne van Oevelen.

Luttele minuten kwam de ploeg van René Hake alsnog op voorsprong. Bobby Adekanye schoot de bal van buiten de zestien tegen Breum op, waarna de bal perfect voor de voeten van Rommens viel. De middenvelder aarzelde geen moment en schoof rustig raak.

Met een half uur spelen op de klok kopte Robert Mühren de gelijkmaker tegen de touwen. De spits van Volendam deed dit echter vanuit buitenspelpositie, dus ging de treffer niet door.

Vlak voor rust leken the Eagles de marge te verdubbelen. Een voorzet van Bas Kuipers kwam in de zestien aan bij Adekanye. Hij verschalkte Van Oevelen, maar zijn poging werd door Xavier Mbuyamba van de lijn gekopt.

Aan de andere kant was het in de blessuretijd van de eerste helft alsnog raak. Luke Le Roux pikte de bal op vlak buiten de zestien en schoot knap raak in de bovenhoek: 1-1.

Na de thee voetbalde Go Ahead al na tien seconden een gigantische kans bijeen. Viktor Edvardsen kwam zo oog in oog te staan met Van Oevelen. Laatstgenoemde had een knappe redding in huis, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de laatste minuut van de wedstrijd wist Go Ahead alsnog de overwinning naar zich toe te trekken. Enric Llansana kreeg de bal in de zestien aangespeeld door Finn Stokkers en tikte door de benen van een uitblinkende Van Oevelen de winnende treffer binnen: 1-2.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Braziliaans toptalent vertrekt voor 30 miljoen euro naar de Premier League
0
Bayern wil Leverkusen beroven van sterkhouder en bereikt persoonlijk akkoord
17
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Toptalent bereikt geen akkoord met Ajax en staat voor transfer naar PSV'
36
Manchester United en Ten Hag laten droom van Alejandro Garnacho uiteenspatten
6
'Erik ten Hag moet vrezen voor vertrek van Manchester United-captain Fernandes'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties