Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain heeft zomeraanwinst voor 50 miljoen euro binnen

Laatste update:

Bayern nam Hernández in de zomer van 2019 voor maar liefst tachtig miljoen euro over van Atlético Madrid. In Beieren knokte de verdediger zich tot basisklant, maar zijn periode in de Bundesliga werd ook gekenmerkt door blessureleed. Als speler van Bayern miste hij 65 wedstrijden en moest hij in totaal 481 dagen toekijken. Tijdens het vorige seizoen, op 22 november, scheurde de onfortuinlijke Hernández op het WK tegen Australië (4-1 winst) de voorste kruisband in zijn rechterknie. De linksback werd in die wedstrijd vervangen door zijn broer Theo Hernández. Nog altijd is Lucas Hernández herstellende van zijn kwetsuur.

Zijn laatste wedstrijd voor Bayern heeft Hernández dus al gespeeld. Waar de centrale verdediger annex linksback door het vorige Bayern-bestuur nog werd gezien als 'onaantastbaar', is dat nu anders. Vanwege zijn in medio 2024 aflopende contract was het standpunt van der Rekordmeister duidelijk: verlengen of verkopen. Hernández gaf aan te willen vertrekken en raakte bovendien overtuigd van het project dat Luis Campos, de technisch directeur van PSG, hem voorlegde.

Door het vertrek van Hernández komt er een plekje vrij in de verdediging van Bayern, dat al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Napoli-verdediger Kim Min-jae. De Zuid-Koreaan komt voor 50 miljoen euro over van de Italiaanse kampioen en tekent een contract tot medio 2028. Met het transfervrije vastleggen van Raphaël Guerreiro heeft Bayern ook al voorgesorteerd op een uitgaande transfer van Hernández.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties