Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pastoor hekelt vraag over Steijn: 'RTL Boulevard-achtig, hou ik niet van'

Laatste update:

"Begin deze week werd jouw clubpsycholoog door de oude trainer van Ajax 'dat wijf van Almere' genoemd. Hoe is dat voor jou als collega?", wil verslaggever Wouter Bouwman van ESPN weten van Pastoor, die duidelijk geïrriteerd is door de vraag.

Meer: Alex Pastoor gaat mogelijk totaal iets anders doen dan profclub coachen

"Ik wil het gewoon over de wedstrijd hebben. Ik houd niet van die RTL Boulevard-achtige vragen", reageert de trainer op felle toon. "Dus als je iets over mijn team wil weten, of over mij, of over Utrecht, of wat ik van de wedstrijd verwacht.... Heel graag."

"Zij zit toch in jouw team?", wil Bouwman het onderwerp niet direct laten rusten. "Je hebt mijn vraag wel begrepen, Wouter", antwoordt Pastoor na een lange stilte.

Mossou


"Dat bepalen wij wel even zelf. Je mag toch zelf vragen wat je wil?", reageert presentator Jan Joost van Gangelen in de studio van De Eretribune. "Hij mag ook wel antwoorden wat hij wil", neemt Sjoerd Mossou Pastoor enigszins in bescherming.

"Ik snap de vraag van Wouter volledig. Maar ik snap ook dat Pastoor denkt: Tot dat niveau wil ik me niet verlagen", aldus Mossou. "Je kunt ook achter jouw collega gaan staan, toch?", voegt tafelgenoot Kees Luijckx daaraan toe.

Steijn


Steijn haalde maandagavond bij Rondo op Ziggo Sport uit naar zijn voormalig assistent Hedwiges Maduro en Zijerveld, de clubpsychologe van Almere City, die Steijn in oktober beschuldigde van 'heel zwak leiderschap'. "Dat wijf van Almere...", zei Steijn maandagavond onder meer.

In het praatprogramma op Ziggo werd de situatie rondom het veelbesproken interview van Zijerveld op Radio 1 besproken. "Het lijkt er heel erg op dat zij ingefluisterd is door één van jouw assistenten", zei presentator Wytse van der Goot. "Dat is een heel slecht verhaal geweest, natuurlijk", reageerde Steijn.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties