Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Patrick van Aanholt bepalend bij nieuwe heldenrol Gomis voor Galatasaray

Laatste update:

Bij Galatasaray begon Van Aanholt in de basis op zijn vertrouwde linksbackpositie. Ook de van Arsenal overgekomen Lucas Torreira startte; de Uruguayaan nam de plaats van de aan zijn kuit geblesseerde Fredrik Midtsjø. In de spits moest Haris Seferovic voor de doelpunten zorgen, terwijl Dries Mertens op de bank begon. De aanvaller viel aan het begin van de tweede helft in voor Emre Akbaba.

Yonathan Del Valle kreeg namens Ümraniyespor een vrije schietkans in de negentiende minuut, maar de speler van de thuisploeg schoot hoog over. Aan de andere kant ging een goede poging van Yunus Akgün zes minuten later rakelings langs de paal. Niet lang daarna was Sérgio Oliveira dichtbij zijn eerste doelpunt in dienst van Galatasaray, maar hij zag zijn poging half gekeerd worden door Ümraniyespor-doelman Serkan Kirintili. In de rebound was Kerem Aktürkoglu net te laat om te kunnen profiteren. Niet ver voor rust nam Del Valle de bal mee na een fout van Galatasaray-verdediger Nelson, die uiteindelijk zag dat het schot van Bel Durel Avounou gekraakt werd.

Vijf minuten na de thee had Galatasaray de scoren moeten openen. De pass van Aktürkoglu was op maat, maar de poging van Seferovic raakte de kruising. In de rebound die volgde tikte de Zwitser vervolgens naast. Een knap schot van Sacha Boey kon drie minuten later nog maar net gekeerd worden door Kirintili. Even later vloog een gevaarlijk ogend schot van Van Aanholt rakelings over. Een volley van Torreira werd even later geblokt door de arm van Ümraniyespor-verdediger Tomislav Glumac, maar de scheidsrechter besloot niet tot het geven van een strafschop.

Aan de andere kant was Mertens bijna trefzeker met het hoofd, maar zijn poging werd uit het doel geslagen door de sterk spelende Kirintili. Vlak voor tijd was het Gomis die toch voor de verlossing zorgde. Op aangeven van Van Aanholt draaide hij weg en schoot vervolgens verwoestend raak. Met zijn doelpunt was Gomis wederom van grote waarde als invaller. In de eerste wedstrijd van het Süper Lig-seizoen besliste de Fransman het duel met Antalyaspor in de negentigste minuut, nadat hij een minuut eerder was ingevallen.

Süper Lig
Umraniyespor
0 - 1
Galatasaray

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
0
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
14
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
22
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties