Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC geeft pak slaag en bezorgt Roda JC slechtste thuisreeks sinds 1993

Laatste update:

PEC Zwolle wist in de historie maar één keer te winnen van Roda JC, maar kende nu een droomstart en speelde zich geheel in stijl naar een ruime overwinnng. Bart van Hintum zette vanaf de linkerkant voor in minuut vier en Wouter Marinus kon binnentikken. Met zijn derde goal van het seizoen gaf hij zijn team een boost. Men moest het doen zonder de geschorste aanvoerder Bram van Polen en kon ook niet over Trent Sainsbury beschikken, maar dat was het elftal van Ron Jans niet aan te zien. Met name Thomas blonk uit: hij was constant dreigend en won vrijwel al zijn duels.

Hij was het ook die de 0-2 op zijn naam schreef: de Nieuw-Zeelander werd neergelegd en verdiende een strafschop, die hij zelf binnen schoot in de linker bovenhoek. Roda JC was nergens te vinden, liep achter de feiten aan en toonde te weinig lef. In de laatste fase voor rust kwamen er nog wel wat kansen, maar Edwin Gyasi en Hicham Faik kregen de bal niet langs Kevin Begois en Richmond Boakye kopte over. Aan de overzijde haalde Arjan Swinkels nog wel een inzet van de doellijn bij Roda JC.

In de tweede helft bleven Henk Dijkhuizen en Mitchell Paulissen achter in de kleedkamer, maar hun vervangers brachten geen nieuw elan. PEC Zwolle, dat in de weken voor de interlandbreak niet in goeden doen was en maar één punt haalde uit vier wedstrijden, had juist de smaak te pakken en kwam verdiend op 0-3. Er lag na nog geen twee minuten spelen alweer te veel ruimte bij Roda achterin en daarvan profiteerde Thomas: na terugleggen van Kingsley Ezibihue ramde hij de bal prachtig binnen en werd de marge nog groter.

PEC bleef doorgaan en na een uur tekende Lars Veldwijk voor de 0-4 in Kerkrade. Van Hintum gaf net als bij de 0-1 van Marinus de assist en nu maakte Veldwijk het dus af: hij maakte zijn zevende van dit seizoen en zijn eerste sinds 19 september. Het laatste wapenfeit was voor Stef Nijland, die in blessuretijd 0-5 maakte. PEC scoorde in maart van dit jaar voor het laatst zo vaak (6-1 tegen SC Cambuur) en genoot volop van de vrijheid die het kreeg. Begois had de boel achterin prima dichtgehouden en zorgde er zo mede voor dat PEC voor de achtste keer op rij ongeslagen bleef tegen Roda JC. De club passeert NEC en Vitesse (even) op de ranglijst: het staat knap vijfde.

-
Denk je dat PEC Zwolle dit seizoen bij de eerste vijf zal eindigen in de Eredivisie?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties