Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC Zwolle pakt Fortuna-trainer Sjors Ultee aan met video op Twitter

Laatste update:

"Ik vind het mooi hoe zij in de media heel dapper overkomen. Ik lees teksten als: 'We geloven vol in de handhaving. We zijn overtuigd van handhaving'", zo gaf Ultee eerder te kennen in een interview met L1. Na afloop van het duel dat PEC met 0-1 won door een doelpunt van Oussama Darfalou werd al duidelijk dat Ultee de tegenstander had geprikkeld met zijn uitspraken.

"Hij had in de media gezegd dat we er niet meer toe deden en dat hij het mooi vond dat we steeds uitspraken deden dat we er nog voor streden, maar dat hij het niet echt meer bepalend vond. De trainer liet het nog even zien in de voorbespreking, dat raakte ons wel even. Dan is het lekker dat je hem daarvoor op z'n strepen kan zetten", zo tekende het Algemeen Dagblad op uit de mond van Bram van Polen, aanvoerder van PEC.

"Het was een klein interview en dat heb ik aan de groep laten zien. Dat was het. Het was een korte bespreking vandaag. Ik dacht dat het genoeg zou zijn om de groep te prikkelen", sprak PEC-trainer Dick Schreuder tegenover ESPN. Met de video herinnert PEC Ultee dinsdag nog eens fijntjes aan zijn uitspraken. De ploeg van Schreuder passeerde Fortuna door de overwinning op de ranglijst en bezet nu de zestiende plaats, wat aan het einde van het seizoen deelname aan de play-offs tegen degradatie zou betekenen.

-
Gaat PEC Zwolle zich rechtstreeks handhaven in de Eredivisie?

Meer nieuws

Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
13
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
23
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties