Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'

Laatste update:

Veerman trainde apart op sportcomplex De Herdgang, terwijl de rest van zijn ploeggenoten werd toegejuicht door het aanwezige publiek in het Philips Stadion. Waarom Veerman individueel trainde en of hij er zondag wel of niet bij kan zijn, is onduidelijk.

Iemand die wel weer met de selectie meetrainde, was Bella-Kotchap. De Duitse centrumverdediger kampte onlangs weer met problemen aan zijn gebit en zat om die reden niet bij de selectie tegen sc Heerenveen (0-8 winst) van vorige week donderdag.

Clubwatcher Rik Elfrink meldde eerder deze maand al dat de van Southampton gehuurde Bella-Kotchap bezig is aan zijn laatste weken bij PSV. Door de problemen aan zijn gebit en een slepende schouderblessure kwam de fysiek sterke mandekker niet verder dan zes duels in de hoofdmacht.

Fabrizio Romano berichtte dinsdagochtend dat Bella-Kotchap hoogstwaarschijnlijk vertrekt bij Southampton en kan rekenen op interesse van clubs uit Engeland, Duitsland en Spanje. De vraagprijs is naar verluidt twintig miljoen euro.

Voor dat bedrag gaan de Eindhovenaren Bella-Kotchap niet definitief inlijven, zo geeft Elfrink aan op X. "Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onhaalbaar voor PSV, omdat de club dit risico niet kan (en wil) nemen. Dit zou een deal van zo'n 35 tot 40 miljoen worden met een 5-jarig contract. Dat gaat never nooit gebeuren na het seizoen dat hij nu in Eindhoven heeft gehad."

Mogelijk zit Bella-Kotchap zondag wel bij de wedstrijdselectie. PSV kroont zich in het thuisduel met Sparta officieel voor de 25ste keer in de clubgeschiedenis tot landskampioen bij een gelijkspel.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Kenny Tete maakt met tekenen contract einde aan geruchten over Besiktas
0
Ongekende tirade kost Allegri de kop: Juventus ontslaat trainer op staande voet
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties