Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Philippe Coutinho slaat nijdig om zich heen na 'leugens': 'NOOIT'

Laatste update:

Aston Villa besloot Coutinho eerder dit jaar na een huurperiode definitief over te nemen van Barcelona. De transfer werd gepusht door Steven Gerrard, maar die is inmiddels vertrokken en van een doorbraak op Villa Park is nog geen sprake voor Coutinho. Engelse media speculeerden over een vertrek, maar dat is volgens de hoofdrolspeler niet aan de orde. In een officieel statement op Instagram neemt hij afstand van alle 'leugens' die de voorbije weken zijn rondgegaan.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Philippe Coutinho (@phil.coutinho)

"Ik heb de afgelopen dagen vaak mijn naam zien verschijnen in het nieuws", begint de 69-voudig Braziliaans international. "Maar het probleem is dat er wat leugens zijn ontstaan. Dit statement is om opheldering te geven. NOOIT, op geen enkel moment, is er een gesprek geweest waarin ik heb gevraagd de club te verlaten, want ik ben hier gelukkig en mijn gezin ook. Mijn enige focus nu ik hersteld ben is om elke dag maximaal te werken en de club en mijn ploeggenoten te helpen onze doelen te bereiken."

Coutinho werd afgelopen zomer voor vier jaar vastgelegd door Villa, maar maakt zijn reputatie nog niet waar. De inmiddels ontslagen Gerrard drong er bij de clubleiding op aan om de dertigjarige flankspeler definitief in te lijven. Coutinho viel begin november uit met een blessure en kwam op Tweede Kerstdag voor het eerst weer in actie tegen voormalig werkgever Liverpool. Hij slaagde er dit seizoen in dertien wedstrijden nog niet in om een doelpunt of een assist af te leveren. Slechts zes keer verscheen hij aan de aftrap.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
13
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
58
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties