Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen

Laatste update:

Volgens de Nederlandse ochtendkrant wordt het geen makkelijke opgave om Parrott naar het AFAS Stadion te halen. Parrott is eigendom van Tottenham Hotspur, dat in 2016 liefst 25 miljoen euro over moest maken om Vincent Janssen naar de Premier League te halen. De Nederlandse spits wist zijn stempel in Engeland geen moment te drukken en wordt gezien als een grote flop.

Volgens het AD zal AZ miljoenen moeten overmaken om Parrott te strikken "Technisch directeur Max Huiberts haalde bij die transfer destijds het onderste uit de kan terwijl Janssen uiteindelijk weinig indruk maakte in Engeland."

Parrott moet bij AZ gaan concurreren met Lequincio Zeefuik en Mexx Meerdink. Laatstgenoemde speelt momenteel op huurbasis voor Vitesse, maar weet in Arnhem niet veel potten te breken.

Het beoogde spitsentrio krijgt de ondankbare taak om Pavlidis te vervangen. De 25-jarige international van Griekenland was dit Eredivisie-seizoen al 27 keer trefzeker namens AZ en leverde daarnaast 2 assists.

Pavlidis ligt in Alkmaar nog tot medio 2025 vast, dus moet AZ de goaltjesdief verkopen om nog iets aan zijn vertrek over te houden. Volgens het Duitse Transfermarkt is de rechtspoot zo'n 22 miljoen euro waard. Parrott wordt momenteel getaxeerd op 4 miljoen euro.

Parrott speelde dit seizoen 1.326 minuten in de Eredivisie namens Excelsior. De 21-voudig international (vier doelpunten) van Ierland deed dat verdeeld over 22 optredens. Daarin wist Parrott 8 doelpunten en 4 assists te noteren.

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
9
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
12
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
8
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties