Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ploeggenoot Mbappé lijkt toekomst te verraden: 'We weten waar Kylian heen gaat'

Laatste update:

Mbappé gaat Paris Saint-Germain na dit seizoen definitief verlaten, zo werd donderdag bekend. De 25-jarige steraanvaller gaat transfervrij vertrekken bij de Franse grootmacht.

Meer: Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG | Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund

Een van de clubs die een poging willen wagen voor zijn krabbel, zou Liverpool zijn. Volgens Le Parisien zien the Reds Mbappé als potentiële opvolger van Mohamed Salah, die in verband wordt gebracht met een vertrek naar Saudi-Arabië.

Konaté, ploeggenoot van Mbappé bij het Franse nationale team, geeft Liverpool echter weinig kans. "Denk je echt dat hij hierheen komt?", lacht de verdediger van de Engelse topclub in gesprek met Canal+.

"We weten allemaal waar hij naartoe gaat." Daarmee lijkt Konaté te doelen op Real Madrid.

De Koninklijke wilde Mbappé vorig jaar al naar Spanje lokken met een tekenbonus van 130 miljoen euro en een jaarsalaris van 26 miljoen. Ditmaal heeft Real minder over voor zijn handtekening, maar probeert het de aanvaller middels het sportieve plaatje over de streep te trekken.

Mbappés entourage heeft daar echter geen boodschap aan, wat de reden vormt dat hun cliënt nog altijd niet getekend heeft. Wel zou hij nog altijd de bestbetaalde speler worden in Santiago Bernabéu. Mbappé strijkt momenteel een jaarsalaris van 75 miljoen euro netto op bij PSG.

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
48
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
13
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties