Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Prandelli neemt met ontroerende brief per direct afscheid van Fiorentina

Laatste update:

"Het is de tweede keer dat ik Fiorentina verlaat en deze keer is het mijn eigen keuze", begint Prandelli zijn afscheidsbrief. "De vorige keer deed ik het in opdracht van anderen. Ik heb me hier honderd procent gegeven, maar toen ik voelde dat dat niet langer mogelijk was, heb ik in ieders belang besloten om een stap terug te doen. Ik bevind mij in een situatie waarin ik niet kan zijn wie ik ben. Ik begon aan deze ervaring met vreugde en liefde, gesteund door de plannen voor een nieuw stadion. De liefde voor de stad heeft waarschijnlijk gemaakt dat ik blind was voor het feit dat er iets mis was met mij."

Prandelli was slechts enkele maanden in dienst bij Fiorentina, dat hem in november aanstelde als opvolger van de vertrokken Giuseppe Iachini. Maar ook onder het bewind van Prandelli liep het voor geen meter bij Fiorentina. Sinds de aanstelling van Prandelli in november vorig jaar werd er slechts vijf keer gewonnen, waaronder één keer in het bekertoernooi. Na de 2-3 nederlaag van afgelopen zondag tegen AC Milan staat Fiorentina veertiende in de Serie A en heeft de ploeg een voorsprong van slechts zeven punten op Cagliari, dat als nummer achttien op een degradatieplek staat.

"Mijn beslissing wordt bepaald door de enorme verantwoordelijkheid die ik heb voor de spelers en de club. Daarnaast ben ik respect verschuldigd aan de fans van Fiorentina. Ik wil niet dat mijn ongemakken ten koste gaan van de prestaties van het team en de club en ben me ervan bewust dat dit het einde kan betekenen van mijn trainerscarrière. Maar ik heb nergens spijt van en dat zou ik ook niet willen." Prandelli gold tijdens zijn eerste termijn als lieveling van de fans, die hem op handen droegen.

Fiorentina laat via de officiële kanalen weten dat de club met tegenzin heeft ingestemd met de vertrekwens van de oefenmeester. "We aanvaarden zijn vertrek met heel veel spijt, maar we accepteren ook zijn verzoek. We begrijpen de redenen voor zijn keuze, die het voetbal overstijgen. Wij willen hem bedanken voor alles wat hij voor de club betekend heeft en wensen hem veel succes in de toekomst. Zowel privé als zakelijk", laat de club weten in een reactie.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
9
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties