Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Premier League-sterspeler gearresteerd op verdenking van aanranding

Laatste update:

De politie van Sussex bevestigt alleen dat een man van in de twintig is gearresteerd, samen met een veertiger. Officieel is dus niet bevestigd dat het gaat om Bissouma, maar op de video lijkt hij degene die wordt gearresteerd. Hij draagt hetzelfde shirt als recentelijk in een foto op Instagram. The Sun concludeert dat het inderdaad Bissouma was die is gearresteerd. De 25-jarige sterspeler van Brighton, in de zomer in verband gebracht met Liverpool, Manchester United en Arsenal, was met een vriend in de stad werd in handboeien meegenomen door twee politieagenten.

Volgens ooggetuigen waren de twee, die woensdag hebben doorgebracht op het politiebureau, al een paar uur in de populaire nachtclub The Arch voordat een vermeend incident zich voordeed rond 01.30 uur. "Brighton & Hove Albion is op de hoogte van het feit dat een van zijn spelers de politie assisteert in het onderzoek naar een vermeende daad", aldus een statement van Brighton, waarin verder wordt verwezen naar het juridische proces. The Arch wil niet reageren. Bissouma kwam in de zomer van 2018 voor circa zeventien miljoen euro over van Lille en is een sleutelspeler bij de huidige nummer zes van Engeland.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
9
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties