Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Premier League willigt wens van met dood bedreigde arbiter Mike Dean in

Laatste update:

In de blessuretijd van de ontmoeting op Craven Cottage was de middenvelder van West Ham op de rand van het strafschopgebied in afwachting van een vrije trap. De Tsjech probeerde er wat beter voor te staan, maar kreeg geen ruimte van Fulham-aanvaller Aleksandar Mitrovic. Soucek raakte vervolgens ogenschijnlijk onbewust met zijn elleboog licht het gelaat van de aanvaller, die kermend naar de grond ging. Volgens Soucek was het een ongelukkige actie, maar op advies van de VAR trok Mike Dean direct de rode kaart. Volgens West Ham-manager David Moyes was het een 'ongelukkige samenloop van omstandigheden'.

"Het is een schandalige beslissing om hier iemand een rode kaart voor te geven", foeterde de Schotse manager na afloop van het gelijkspel tegen Fulham. "Ik vind het schandalig dat de VAR de scheidsrechter heeft gevraagd om nog eens goed naar het moment te kijken. Het was een simpel ongelukje en de wedstrijd had gewoon hervat moeten worden. Ik ben teleurgesteld", zo benadrukte de woedende Moyes. "De scheidsrechters kunnen dit makkelijk stoppen door te zeggen dat ze niet meer zullen reageren op geschreeuw, maar het lijkt erop dat ze te bang zijn om 'nee' te zeggen." Onder meer Gary Lineker en Jamie Carragher waren eveens verbijsterd over de rode kaart voor Soucek. Dean kreeg er met name op de sociale media flink van langs.

Scheidsrechter Mike Dean ligt ernstig onder vuur vanwege deze krankzinnige rode kaart voor Tomas Soucek... ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 6 februari 2021

Volgens berichtgeving van The Times heeft de Engelse toparbiter zelfs doodsbedreigingen ontvangen en Dean zou de Premier League inmiddels hebben verzocht om hem vrij te stellen voor de volgende speelronde van aankomend weekeinde. De stortvloed van kritiek is hem even teveel geworden, zo klinkt het vanuit Engeland. Dean is aankomende woensdag wél gewoon de scheidsrechter bij het duel tussen Leicester City en Brighton & Hove Albion in de vijfde ronde van de FA Cup. De Engelse voetbalbond staat in ieder geval voor honderd procent achter Dean, zo blijkt uit een verklaring die maandag is afgegeven.

De FA vindt het schandalig dat de familie van Dean bij het voorval rondom de rode kaart voor Soucek wordt betrokken. "Dergelijke bedreigingen zijn uiteraard volstrekt onacceptabel", laat scheidsrechtersbaas Mike Riley maandagmiddag in duidelijke bewoordingen weten in het statement van de voetbalbond. "We steunen Mike dan ook volledig in zijn aangifte bij de politie. Niemand mag hiervan het slachtoffer worden."

Soucek zelf liet na het tumulueus verlopen duel met Fulham ook nog van zich horen. "Ik heb na afloop met Mitrovic gesproken en hij gaf aan dat ons duel fair was", zo bracht Soucek naar voren op de sociale media. "Ik ben hem daar dankbaar voor. Helaas had de arbiter een andere mening. Iedereen die mij kent, weet dat ik een tegenstander nooit bewust pijn wil doen. Ik betreur dit moment in een verder geweldig seizoen. Een stukje fair play van Mitrovic." Inmiddels is duidelijk geworden dat de rode kaart van Soucek is geschrapt, waardoor de middenvelder dinsdagavond gewoon kan uitkomen tegen Manchester United in de achtste finale van het Engelse bekertoernooi.

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
4
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
8
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
6
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties