Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Promovendus negeert sollicitatie: 'Ik wilde graag in de Eredivisie spelen'

Laatste update:

Parzyszek was vele jaren actief in Doetinchem en wilde graag terugkeren. "Via mijn zaakwaarnemer heb ik een balletje opgegooid bij De Graafschap. Ik wilde graag in de Eredivisie spelen en heb een goede band met Henk (de Jong, red.) en Sandor (van der Heide, red.). Alleen ik heb er nooit meer wat van gehoord", zegt de Pool in gesprek met Omroep Gelderland.

Zaterdagavond staan De Graafschap en PEC Zwolle tegenover elkaar. Hoewel Parzyszek voor beide teams actief was, heeft hij een duidelijk voorkeur. "Mijn hart ligt in Doetinchem. Ik heb niks tegen PEC Zwolle, want ik heb er een moeilijke, maar ook mooie tijd gehad. In de moeilijke tijd met mijn moeder vorig jaar zijn de supporters me blijven steunen."

"Zij bleven me toezingen als ik speelde, maar uiteindelijk is het niet zo gegaan als ik had gehoopt", vervolgt de aanvaller, die stelt dat er kansen liggen voor de ploeg van De Jong tegen PEC. "Als ze ouderwets druk gaan zetten en risico's durven nemen, dan maken ze een kans. Als ze achteruit gaan lopen, gaat het heel moeilijk worden. Ik denk dat het 2-1 wordt."

Wat verwacht jij van De Graafschap-PEC Zwolle?

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: goal van De Ligt tegen Real Madrid onterecht afgekeurd
23
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
252
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
36
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
17
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties