Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG betaalt bijna honderd miljoen en presenteert op de valreep nieuwe speler

Laatste update:

Kolo Muani wordt na Gonçalo Ramos de volgende dure spits die PSG deze zomer aantrekt. Er ging heel wat gesteggel gemoeid met de transfer. Frankfurt wilde de smaakmaker alleen laten gaan als de club daar een vervanger voor terug kreeg. PSG wilde voldoen aan deze voorwaarde en bood Hugo Ekitiké aan als ruilmiddel. De 21-jarige Fransman zag een overstap naar Duitsland echter niet zitten, waardoor de deal leek te gaan klappen. Dat gebeurde echter niet. De Franse kampioen wist Frankfurt te overtuigen en Kolo Muani net op tijd in te schrijven.

De Duitse transfermarkt was al sinds 18:00 uur gesloten. Een vervanger had Frankfurt al in huis. Het strikte eerder deze week namelijk voormalig Feyenoord-target Farès Chaïbi. Volgens RMC Sport was er bij de Parijzenaars weinig hoop dat een transfer nog rond ging komen. Het zou te maken kunnen hebben met de staking van Kolo Muani. De uit Bondy afkomstige aanvalsleider sloeg vorige week een training over om zijn transfer naar de Ligue 1 te versnellen.

Kolo Muani begon zijn carrière bij FC Nantes, waar hij in de zomer van 2022 transfervrij vertrok om aan de slag te gaan bij Frankfurt. In Duitsland bleek hij over een enorme scoringsdrift te beschikken. Kolo Muani kwam tot 50 optredens voor Frankfurt. Hierin wist hij 26 doelpunten te maken en 17 assists af te leveren. Deze statistieken leverden hem ook een plaatsje op in de WK-selectie van Frankrijk. In de finale van het toernooi had hij zich in de laatste minuut met een 3-3 stand op het bord onsterfelijk kunnen maken. Hij faalde echter oog-in-oog met Emiliano Martínez.

Meer nieuws

Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
6
Ajax heeft boodschap voor geïnteresseerde clubs: talent is niet te koop
18
Enquête over Duits elftal zorgt voor ophef: 'Waanzin, is absoluut racistisch'
36
Vertrouwen in basisplaats in Nederlands elftal: 'Hoef me niet meer te bewijzen'
19
Ronaldo belt 2 ex-ploeggenoten om hen warm te maken voor transfer naar Al-Nassr
5
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties