Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse en Marco van Ginkel geven de fans eindelijk iets om trots op te zijn

Laatste update:

De start van Vitesse in het Abe Lenstra Stadion was nog dramatisch. Ramon Hendriks maakte hands in minuut vier, waardoor de bal op de stip kwam te liggen. Anas Tahiri nam de verantwoordelijkheid voor de strafschop en liet doelman Eloy Room kansloos met zijn inzet in de linkerbenedenhoek.

Vitesse knokte zich terug in het warme Heerenveen en het was Van Ginkel die halverwege de eerste helft voor de 1-1 zorgde. Andries Noppert had geen antwoord op zijn inzet van binnen de zestien. Het bleek ook direct de ruststand te zijn.

De bezoekers uit Arnhem namen na rust steeds meer het initiatief en dat leverde in totaal twee doelpunten op. Kort na de hervatting maakte Sven van Beek hands in zijn eigen strafschopgebied, waarna Van Ginkel Vitesse vanaf elf meter op voorsprong schoot. De vreugde was groot bij de spelers en de meegereisde fans.

De vertrekkende Kees van Wonderen wisselde volop bij Heerenveen, dat echter niet in staat was om de achterstand tegen de hekkensluiter weg te poetsen. Het was juist Vitesse dat de overwinning naar zich toetrok toen de blessuretijd al liep.

Jongen van de club Thomas Buitink wist de bovenhoek te vinden met een fraaie knal van buiten de zestien: 1-3. Een morele opsteker voor Vitesse in dit loodzware seizoen binnen en buiten de lijnen. De degradant sluit volgende week thuis af tegen Ajax.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Italië maakt voorselectie bekend: Fagioli na maandenlange schorsing opgenomen
1
Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola
3
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
'Bayern München hoort gigantische afkoopsom van Burnley voor Kompany'
31
Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
31
Motta kondigt afscheid aan bij Bologna, stap naar Juventus kwestie van tijd
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties