Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV kan 'flink cashen' voor overbodige verdediger na bod uit Engeland

Laatste update:

Seelt speelde in de jeugdopleiding van NEC, alvorens hij in 2017 de overstap maakte naar PSV. In Eindhoven doorliep hij verschillende jeugdelftallen. Sinds 2020 maakt hij onderdeel uit van het beloftenteam van de Eindhovenaren, waar hij in december van dat jaar zijn debuut maakte in het betaalde voetbal in de Keuken Kampioen Divisie. De verdediger heeft nog een contract tot medio 2024 bij PSV, maar heeft onder Ruud van Nistelrooij weinig zicht op speeltijd.

Roger Schmidt liet Seelt vorig seizoen debuteren in de Eredivisie tegen PEC Zwolle. Dit seizoen komt hij niet verder dan een reserverol. De verdediger zat wel een aantal keer bij de selectie, maar speelminuten kreeg hij nog niet. Van Nistelrooij heeft met Armando Obispo, Jordan Teze, André Ramalho en Jarrad Branthwaite nog vier centrumverdedigers tot zijn beschikking. De van een blessure herstellende Oliver Boscagli wordt ook geregeld als centrale verdediger ingezet.

Volgens het Eindhovens Dagblad staat Seelt zelf wel open voor een overgang naar de Championship. Naast dat hij er financieel op vooruit gaat, zou hij ook meer zicht op speeltijd hebben. Burnley degradeerde afgelopen jaar uit de Premier League, maar gaat nu aan kop in de Championship en is hard op weg om na een jaar weer terug te keren. Met Ian Maatsen heeft de club al een andere Nederlander in de gelederen. Wout Weghorst wordt komend halfjaar door Burnley verhuurd aan Manchester United.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
184
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
16
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
10
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
7
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties