Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV krijgt in blessuretijd enorme tik uitgedeeld van Excelsior

Laatste update:

Vorig seizoen maakte PSV zowel thuis als uit drie doelpunten tegen Excelsior, maar zaterdag ging het allemaal een stuk moeizamer. In de eerste helft kreeg Jürgen Locadia een opgelegde kans om de bal erin te koppen, maar die benutte hij niet. Ook Héctor Moreno was daarna kansrijk met het hoofd, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald bij Excelsior. Tussen die twee kansen in was Excelsior bijna op 0-1 gekomen na een fout van Jeffrey Bruma, maar Daryl van Mieghem strafte de slordigheid niet af.

Meer: Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière

Excelsior kreeg na de kans van Moreno iets meer overwicht en durfde meer en als het in die fase 0-1 was geworden, was dat verdiend geweest voor de Rotterdammers. PSV was het even kwijt en kon de tegenstander zijn wil niet opleggen: in de rust moest Phillip Cocu zijn team hernieuwd instrueren en moed inspreken. Veranderingen bracht hij niet aan in zijn team, maar bankzitter Luuk de Jong mocht wel gaan warmlopen toen de tweede helft even onderweg was in Eindhoven. Nog voordat De Jong er echter in kwam, viel de 1-0 echter al.

Locadia bediende Pröpper na een snelle uitbraak en de middenvelder maakte geen fout. Hij tikte PSV op een belangrijk moment naar de zo gewenste voorsprong. Vervolgens maakte Gastón Pereiro plaats voor De Jong en hoopten de fans dat de aanvoerder hun team in echt veilige haven zou brengen. Bijna deed hij dat ook linea recta, maar een volley ineens ging er niet in. Joshua Brenet probeerde het vervolgens na een solo met een schot, maar Tom Muyters liet zich niet opnieuw passeren.

In het laatste kwartier in Brabant was het aan Muyters te danken dat Excelsior geen grotere nederlaag leed. Na Brenet hield hij ook Locadia van scoren af, kreeg hij een hand tegen een vrije schop van Bruma en maakte hij ook een trap van Andrés Guardado onschadelijk. In offensief opzicht hield het niet over bij het team van Fons Groenendijk, maar in de 92ste minuut kwam de 1-1 toch nog. Invaller Hasselbaink tikte na balverlies bij Stijn Schaars bij de eerste paal de gelijkmaker erin en stuurde PSV met een enorme kater van het veld. Woensdag moet men die proberen weg te spoelen tegen VfL Wolfsburg.

-
Excelsior verdiende een punt tegen PSV

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
5
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
7
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties