Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV laat Maxi Romero onder behoud van marktwaarde alsnog verkassen

Laatste update:

In Argentinië moet de veelbelovende aanvaller Racing Club van nieuwe impulsen voorzien. Daar is de competitie ondertussen in volle gang. Na vier wedstrijden (twee keer winst en twee verliespartijen), waarin vijfmaal gescoord werd, staat de nieuwe tijdelijke club van de PSV'er op een twaalfde plaats. De gelijktijdige contractverlenging houdt in dat Romero zich een jaar langer aan PSV verbindt: zijn vorige verbintenis liep af op 30 juni 2023. Op die manier wordt een transfervrij afscheid volgend jaar voorkomen en behoudt de aanvaller marktwaarde voor PSV.

De aanvaller werd eind 2018 vanaf Vélez Sarsfield, eveneens uitkomend in de Superliga, naar de lichtstad gehaald. In een eerder stadium werd in het Zuid-Amerikaanse land gesproken over een huurperiode van anderhalf jaar. Gerenommeerd journalist César Luis Merlo sprak op Twitter over een deal van achttien maanden, inclusief een optie tot koop. Dat lijkt volgens de huidige berichtgeving niet aan de orde. In Argentinië herenigt Romero zich met Fernando Gago, de huidige trainer van Racing Club. De oud-speler van onder meer Real Madrid, was korte tijd ploeggenoot van de spits toen hij in de herfst van zijn carrière, in 2019, voor Vélez Sarsfield speelde. In datzelfde jaar verhuurde PSV Romero aan zijn club van afkomst.

De Argentijn, die liefst tien miljoen euro kostte, staat inmiddels al viereneenhalf jaar onder contract in Eindhoven. Nog altijd heeft Romero geen langere periode in het eerste kunnen meedraaien. Binnen de club is er veel vertrouwen in zijn kwaliteiten, maar vanwege blessures stond hij vaak aan de kant. Ook de nieuwe hoofdtrainer van PSV, Ruud van Nistelrooij, is gecharmeerd van hem. PSV heeft na het vertrek van Eran Zahavi en Romero voor komend seizoen Carlos Vinícius en Yorbe Vertessen als opties in de punt van de aanval. Gezien die magere bezetting lijkt de club op zoek te zijn naar nieuwe impulsen voor de spitspositie. Onder anderen de naam van Luuk de Jong zingt rond in het Philips Stadion, al lijkt de spits van Sevilla moeilijk haalbaar.

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
8
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
92

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties