Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-verdediger Armando Obispo zakt door het ijs: 'Meer een last dan een lust'

Laatste update:

Voetbal International geeft Obispo een 5,5 voor zijn optreden in de Adelaarshorst, het laagst uitgedeelde cijfer aan de Eindhovenaren. "Voor Armando Obispo werd zijn eerste basisplaats van het seizoen een ongelukkige rentree. De verdediger verving de geschorste André Ramalho en kreeg kort voor tijd een tweede gele kaart, waardoor zijn team met tien man verder moest."

Meer: Marciano Vink slikt direct alle woorden in na gesprek met Peter Bosz | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

Journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad haalde de linkspoot na de wedstrijd kort aan in een bericht op X. "PSV rondde matig af en Obispo had het moeilijk." Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad was op hetzelfde medium nog harder voor de PSV'er. "Obispo. Niet voor het eerst meer een last dan een lust voor zijn elftal."

Bosz woedend


PSV-trainer Peter Bosz sprak na afloop van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en zijn elftal uitgebreid over Obispo, maar dat ging niet over zijn spel. De succescoach maakte zich boos over de beslissing van scheidsrechter Danny Makkelie om Obispo van het veld te sturen.

Bosz is van mening dat hij Obispo niet eerder had moeten wisselen, om de verdediger in bescherming te nemen. "Nee man, dat was toch helemaal geen rode kaart? Het is toch schandalig? Ach man, hou op. Verschrikkelijk."

De trainer van PSV ging tijdens de persconferentie lang door over het bewuste moment. "Nee natuurlijk was het geen rode kaart. Hoe kan hij (Makkelie, red.) daar in hemelsnaam de tweede gele kaart voor geven? Ga maar eens goed kijken, het is echt verschrikkelijk."

Weinig minuten


Obispo kwam dit seizoen pas 210 minuten in actie namens PSV, verdeeld over 8 optredens. De centrumverdediger moest een groot deel van de eerste seizoenshelft missen wegens een zware knieblessure. Obispo, die in Eindhoven nog tot medio 2025 vastligt, is volgens Transfermarkt nog zo'n 4,5 miljoen euro waard.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
0
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
21
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties