Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wil Xavi Simons met vindingrijk foefje verleiden tot contractverlenging

Laatste update:

Over de hoogte van de som waarvoor Simons naar PSG zou kunnen bestaat inmiddels veel onduidelijkheid. Waar Marcel Brands eerder leek te bevestigen dat het om twaalf miljoen euro gaat, sprak transfermarktexpert Fabrizio Romano woensdag over een som van slechts zes miljoen euro. De waarheid ligt volgens Elfrink ergens in het midden: het bedrag waarvoor Simons naar PSG kan verschilt per tijdvak. In sommige periodes wordt het bedrag lager, maar in dat geval kunnen weer andere bonussen of constructies gelden. De clausule blijft tot en met minstens 2024 van kracht.

Voorlopig heeft PSV er echter vertrouwen in dat Simons deze zomer gaat bijtekenen. De directie van PSV is bereid om ver te gaan om hem te behouden. De sterkhouder kan zowel een salarisverhoging als betere voorwaarden tegemoetzien. Mocht hij zich komend seizoen bij PSV doorontwikkelen, dan moet een deel van de verwachte toekomstige transfersom naar Simons en/of zijn zaakwaarnemer. In ruil daarvoor stemt Simons ermee in dat de PSG-clausule uit zijn nieuwe verbintenis wordt gehaald.

PSV wil graag een elftal om Simons heen bouwen en hoopt dan ook snel op duidelijkheid van de viervoudig international van Oranje. Simons zou tegelijkertijd voor zichzelf ook snel de knoop willen doorhakken, zodat hij weet waar hij aan toe is. Bij PSV hoopt men in ieder geval dat Peter Bosz hem als nieuwe trainer handvatten kan bieden om de volgende stap in zijn carrière te zetten. Bij een langer verblijf in Eindhoven krijgt Simons nog meer verantwoordelijkheden in het elftal.

Het initiatief voor een eventuele terugkeer naar Parijs ligt volledig bij Simons zelf. De sterspeler van PSV heeft tot nu toe echter geen enkel moment laten blijken terug te willen naar zijn voormalige club. Tijdens de contractonderhandelingen met PSV is het woord 'Paris Saint-Germain' zelfs geen enkele keer gevallen, schreef Elfrink woensdag al. PSG mag Simons bovendien niet direct verhuren of verkopen, indien de clausule wordt gelicht. Dat biedt PSV veel extra perspectief in de besprekingen met Simons, die in Parijs niet op veel speelminuten kon rekenen, maar in Eindhoven al snel de belangrijkste speler van PSV werd.

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
28
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
468

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties