Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raakt Eredivisie nog spelers kwijt? In deze landen is de transfermarkt nog open

Laatste update:

Dinsdagochtend werd bekend dat Owen Wijndal tijdelijk bij Ajax vertrekt om het Royal Antwerp FC van Mark van Bommel te versterken. Ook Tanguy Ndombélé en Davinson Sánchez maakten dit weekend nog de overstap van Tottenham Hotspur naar Galatasaray, terwijl de transfermarkt in Engeland al gesloten was. Mochten Ajax en the Spurs een vervanger willen aantrekken, is een transfervrije speler de enige optie.

Langere transferperiode
Turkije en België zijn niet de enige landen waar de transfermarkt later sluit dan 1 september. In België sluit de markt wel het kortst na 1 september, namelijk op 6 september. Kort daarna sluit de zomerwindow ook voor clubs uit Saudi-Arabië: op 7 september. Een land waar regelmatig spelers naartoe trekken na het einde van de transferperiode in Nederland is Mexico. Daar mogen pas na 13 september geen inkomende transfers meer geregistreerd worden. Quincy Promes is een speler die in 2021 na het sluiten van de Nederlandse markt nog een transfer naar Rusland maakte. Dit jaar kunnen Russische clubs zaken doen tot 14 september. Mochten spelers voor deze tijd nog steeds geen transfer hebben gemaakt en echt weg willen, dan kunnen ze hun laatste kans grijpen op 15 september, vlak voordat ook de markt in Griekenland en Turkije sluit.

De kans is dus groot dat er komende week nog een aantal spelers vertrekken bij hun huidige club. Een van die spelers zou Mohamed Salah kunnen zijn. De superster van Liverpool staat al weken in de belangstelling van het Saudische Al-Ittihad Club, waar een megacontract voor hem klaar zou liggen. Liverpool-manager Jürgen Klopp zei op een persconferentie afgelopen weekend er alles aan te doen om de Egyptenaar binnenboord te houden. Diezelfde Klopp klaagde ook over het langer open zijn van de transfermarkt in onder meer Saudi-Arabië. De Duitse oefenmeester is bang dat spelers alsnog voor het grote geld kiezen in het Midden-Oosten en dat de verkopende club zonder vervanger wordt achtergelaten. "Daar moet de UEFA of FIFA iets aan doen. We moeten het voetbal beschermen", aldus Klopp.

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties