Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ralf Seuntjens keert terug in Nederland en tekent contract voor half seizoen

Laatste update:

Seuntjens tekent bij De Graafschap een contract tot het einde van het seizoen. In Doetinchem hoopt de broer van Mats Seuntjens promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen.

Eerder stond Seuntjens ook al onder contract bij De Graafschap. Tussen 2019 en 2021 speelde hij 66 wedstrijden voor de Superboeren, waarin hij goed was voor een verdienstelijke 30 goals en 17 assists.

In maart 2022 koos Seuntjens voor het eerst in zijn carrière voor een buitenlands avontuur. Hij tekende bij Imabari, dat actief is op het derde niveau van Japan. De tijd van Seuntjens bij de Aziatische club werd echter niet wat de aanvaller ervan gehoopt had.

Anderhalve maand na zijn entree in Japan werd er een tumor ontdekt. Vervolgens kreeg Seuntjens de diagnose lymfeklierkanker. De routinier keerde direct terug naar Nederland om aan een zwaar behandeltraject te beginnen.

Seuntjens was vorig jaar enige tijd somber gestemd over de slagingskansen, maar kijkt inmiddels weer positief naar de toekomst. Begin dit jaar is de rechtspoot namelijk schoon verklaard.

The Seun of God was, buiten het avontuur in Japan om, zijn gehele carrière actief in Nederland. Hij speelde voornamelijk op het tweede niveau en stond onder contract bij RBC Roosendaal, FC Den Bosch, Telstar, VVV-Venlo, De Graafschap en NAC Breda.

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
0
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
0
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
3
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
6

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties