Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rangers FC waarschuwt Willem II met dikke overwinning op Gibraltar

Laatste update:

In de pauze leidden de bezoekers met 0-2 door doelpunten van James Tavernier en Connor Goldson: aanvoerder Tavernier krulde een vrije trap op knappe wijze in de bovenhoek en Goldson kopte op slag van rust raak uit een vrije trap. In het tweede bedrijf rondde Alfredo Morelos een vlot lopende aanval af, scoorde Jermain Defoe met een van richting veranderd schot en bepaalde Morelos vlak voor tijd de eindstand.

De wedstrijd tussen Willem II en Rangers wordt donderdag afgewerkt in Tilburg. De winnaar moet nog één voorronde zien te overleven om de groepsfase te bereiken; zowel Willem II als Rangers zal waarschijnlijk een ongeplaatste status hebben bij de loting voor de play-offronde. Op donderdag 1 oktober staat de play-offronde op het programma.

PSV neemt het in de derde voorronde op tegen het Sloveense NS Mura of het Deense Aarhus GF. Die ploegen binden donderdagavond om 20.15 uur de strijd met elkaar aan in Slovenië. Mocht PSV doorbekeren, dan heeft het wel een geplaatste status in de laatste voorronde.

Denk je dat Willem II gaat stunten tegen Rangers FC?

Meer nieuws

Lewandowski wint Ballon d'Or mogelijk alsnog door onderzoek naar winst Messi'
1
Nieuwe details over bizarre rel bij NAC: 'Van Hooijdonk wast handen in onschuld'
4
Real Madrid zet deur naar uitgang wagenwijd open voor Modric, die niet wil gaan
10
Farioli wordt in aanloop naar PSG-thuis gevraagd naar toekomst bij Ajax
4
LaLiga-president Javier Tebas bevestigt komst Kylian Mbappé naar Real Madrid
32
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties