Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rasmus Kristensen kan halfjaar na vertrek bij Ajax in Premier League terecht'

Laatste update:

The Independent weet dinsdag te melden dat Kristensen steeds nadrukkelijker in beeld is voor een verhuizing naar Londen. West Ham is vanwege een blessure bij Ryan Fredericks in de laatste dagen van de winterse transferperiode nog hard op zoek naar een nieuwe rechtsback en zag al een aantal opties wegvallen. Zo werd een bod van elf miljoen euro op Matty Cash afgewezen door Nottingham Forest, terwijl Kyle Walker-Peters Tottenham Hotspur in lijkt te gaan ruilen voor Southampton.

De club van manager David Moyes zoekt dus verder en heeft nog tot vrijdag om een nieuwe vleugelverdediger binnen te halen. Kristensen, die eerder dit seizoen met Salzburg in de Champions League tegen Liverpool speelde, zou nu als een van de overgebleven kandidaten gelden. Salzburg betaalde Ajax afgelopen zomer vijf miljoen euro voor de Deen, die destijds een vijfjarig contract ondertekende.

Hoeveel de Oostenrijkers deze maand precies wensen te ontvangen voor Kristensen is niet duidelijk. De verdediger moest in de eerste maanden nog genoegen nemen met een plek op de bank, maar heeft sinds halverwege oktober een basisplaats. Bij Ajax, dat hem begin 2018 voor 5,5 miljoen oppikte bij FC Midtjylland, speelde hij in totaal 27 officiële wedstrijden.

Zou jij Rasmus Kristensen een goede aanwinst vinden voor West Ham United?

Meer nieuws

Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière
0
Portugal neemt Francisco Conceição mee naar het EK in Duitsland
27
'Vangelis Pavlidis kan AZ verlaten en alsnog de Champions League in'
19
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
12
VZ Kort: Peter Maes blijft ook in de Eredivisie trainer van Willem II
77
Real Madrid-ster Toni Kroos kondigt afscheid als voetballer aan
94

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties