Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid kroont zich tot wereldkampioen na wedstrijd met acht doelpunten

Laatste update:

Ancelotti begon in zijn sterkst mogelijke formatie. Thibaut Courtois is, net als Eden Hazard, geblesseerd thuisgebleven in Spanje en dus stond Andriy Lunin onder de lat. Edurado Camavinga stond op de linksbackpositie geposteerd, terwijl de rest van de verdediging werd gevormd door David Alaba, Antonio Rüdiger en Dani Carvajal. Op het middenveld speelde Aurélien Tchouaméni tussen Luka Modric en Toni Kroos in, terwijl Valverde, Benzema en Vinícius Júnior de aanval vormden. Bij Al-Hilal stonden meerdere gerenommeerde aanvallers in de basis. Salem Al Dawsari, op het WK nog trefzeker tegen Argentinië en Mexico, stond linksbuiten. Verder stonden ook Vietto en André Carillo achter spits Marega.

Real Madrid wilde de wedstrijd snel naar zich toetrekken en slaagde in die missie. Een korte combinatie voor de zestien leidde tot een fraai steekpassje van Benzema op Vinícius. De vleugelspeler kreeg tijd en ruimte en plaatste de bal via doelman Abdullah Al Muaiouf in de verre hoek: 1-0. Vijf minuten later leek de Koninklijke de wedstrijd al in het slot te gooien. Een voorzet vanaf Modric kon niet goed genoeg worden verwerkt door Al-Hilal, waarna Valverde er met een volley in de verre hoek 2-0 van maakte. De eerstvolgende kans was weer raak, al viel de treffer dit keer aan de andere kant. Mohamed Kanno bracht de bal bij Marega, die hard en fraai raak schoot: 2-1. Benzema kreeg voor rust nog een kans om de 3-1 te maken, maar de poging van de Ballon d'Or-houder ging rakelings naast.

Acht minuten na rust werd het 3-1. Vinícius zette een versnelling in aan de linkerkant en bracht de bal met buitenkant rechts voor het doel. Benzema deed de bal vervolgens in het dak van het doel belanden. Daarmee leek het verzet van de Saudi's definitief gebroken en minuten later maakte Real zijn vierde treffer van de avond. Een scherpe voorzet van Carvajal werd dit keer binnengelopen door Valverde: 4-1. Toch wist Al-Hilal razendsnel de aansluitingstreffer aan te tekenen. Vietto werd diepgestuurd en zag dat zijn stiftje over Lunin in de verre hoek belandde: 4-2.

Net als Al-Hilal had ook Real Madrid weer een snel antwoord op een tegentreffer. Invaller Dani Ceballos had een fraaie sleep in huis, waarmee hij de bal onbedoeld klaarlegde voor Vinícius. De Braziliaan schoot simpel binnen: 5-2. Daar was het niet mee gedaan, want na een fraaie dribbel van invaller Michael wist Vietto zijn tweede van de avond te maken: 5-3. Na goed voorbereidend werk van wederom Michael had Marega er ook nog 5-4 van kunnen maken, maar de Malinees zag zijn poging dit keer net naast gaan.

FIFA Club World Cup
Real Madrid
5 - 3
Al-Hilal

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
6
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties