Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid ontslaat trainer na kritiek op Casemiro en Toni Kroos

Laatste update:

Benito, 42 jaar, was op de radio bijzonder kritisch op de optredens van Casemiro en Toni Kroos tegen Barcelona. "Het probleem is dat er spelers zijn als Casemiro. Hij zou niet eens een minuut op het veld mogen staan, net als Kroos", verklaarde hij. De uitlatingen van de oefenmeester bevielen niet binnen de club, waarna voor diens congé werd gekozen. De B-jeugd staat in de competitie één punt achter koploper Atlético Madrid, dat een duel meer heeft gespeeld.

Benito doorliep de jeugdopleiding van Real Madrid en maakte in 1995 aan de hand van oud-trainer Jorge Valdano zijn debuut in de hoofdmacht. Een zware blessure maakte al voortijdig een einde aan een ogenschijnlijk mooie loopbaan, daar hij liefst tien keer onder het mes moest en hij uiteindelijk in 2003 op 27-jarige leeftijd stopte. Hij ging zich toen volledig op zijn muziekband Pignoise richten. De laatste jaren stapte hij echter weer de voetbalwereld binnen.

"Ik verlaat de club van mijn dromen met een schoon geweten, daar ik elke dag alles heb gegeven sinds mijn terugkeer", liet Benito in een communiqué weten. "Ik heb op elk moment mijn liefde voor de club getoond en dat zal nooit veranderen. Ik respecteer de beslissing van de club en ik vertrek zonder rancune. Ik zal Real Madrid altijd dankbaar zijn voor alles wat men mij heeft gegeven als voetballer en nu als trainer. Ik hoop dat dit geen definitief afscheid is en onze wegen elkaar spoedig weer zullen tegenkomen."

-

Meer nieuws

Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
16
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties