Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Reece James zet zelf streep door transfersuggestie: 'Tegen die club zeg ik nee'

Laatste update:

De exodus bij Chelsea kent voorlopig geen einde. De Londenaren zwaaiden inmiddels al vijf spelers uit. Zo maakte Kai Havertz donderdag voor een slordige 80 miljoen euro de overstap van the Blues naar Arsenal, terwijl er ook nog enkele namen op de nominatie staan om te vertrekken. Reece James zal het voorbeeld van Haverz in ieder geval niet volgen, zo laat de verdediger weten op Twitter.

Een Twitter-gebruiker vroeg zich af wie een transfer van James naar Arsenal niet zag zitten, waarna de international van Engeland besloot zelf te reageren: "Tegen die transfer zeg ik nee". James beschikt bij Chelsea nog over een contract tot medio 2028. Door verschillende blessures kwam hij het afgelopen seizoen slechts tot 24 officiële duels, waarin hij goed was voor 2 goals en evenzoveel assists.

Naast Havertz nam Chelsea deze transferperiode ook al afscheid van N'Golo Kanté, die naar het Saudi-Arabische Al-Ittihad vertrok. Ook doelman Édouard Mendy en centrale verdediger Kalidou Koulibaly staan voor een transfer naar het Midden-Oosten. Eerstgenoemde maakt de overstap naar Al Ahli en Koulibaly is vanaf volgend seizoen te bewonderen in het shirt van Al Hilal. Mateo Kovacic vertrok juist naar regerend landskampioen Manchester City. Hakim Ziyech en Mason Mount hopen Chelsea de komende maand ook nog te verlaten.

Meer nieuws

Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
12
Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
2
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
41
Opvallende aanstelling mogelijk? 'Mark van Bommel past bij Feyenoord'
14
VZ Kort: Xavi Simons ontvangt opnieuw een Bundesliga-award
77
Micky van de Ven bekroont prachtig debuutjaar bij Tottenham Hotspur met prijs
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties