Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Reiss Nelson scoort dankzij fout voormalig PSV'er en bezorgt Arsenal zege

Laatste update:

Arsenal trad aan met liefst acht andere spelers dan afgelopen weekend, toen het met 2-2 gelijkspeelde tegen Tottenham Hotspur. Onder meer Martin Ødegaard, Gabriel Jesus en Oleksandr Zinchenko startten op de bank, waardoor talenten als Charles Sagoe Jr., Emile Smith Rowe en Nelson de kans kregen om het vanaf de eerste minuut te laten zien. Brentford startte met Mark Flekken onder de lat en voormalig PSV'er Mathias Jørgensen in de verdediging.

De bezoekers kwamen al na acht minuten op voorsprong. Jørgensen leverde de bal zomaar in bij Eddie Nketiah. De spits vond Nelson, die beheerst afrondde. Na ruim een uur waren the Gunners dicht bij een verdubbeling van de score, maar Flekken kon redding brengen op een poging van Smith Rowe. Enkele minuten later was Brentford aan de andere kant van het veld juist dicht bij de gelijkmaker, toen Yoane Wissa in kansrijke positie naast schoot.

Halverwege de tweede helft kregen beide ploegen de kans op een goal. Eerst raakte Wissa met een laag schot de paal, enkele minuten later krulde Nelson de bal net naast. Brentford zette aan in de slotfase en zag hoe een treffer werd afgekeurd wegens buitenspel en hoe een poging van Frank Onyeka werd gekeerd door Aaron Ramsdale. Arsenal trok de zege echter over de streep, mede dankzij een uitstekend blok van Jakub Kiwior bij een poging van Keane Lewis-Potter vlak voor tijd.

Capital One Cup
Brentford
0 - 1
Arsenal

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Ronald Koeman maakt voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK bekend
75
Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
8
Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
2
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
2
'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties