Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rekik kijkt terug op mislukt Frans avontuur: 'Ik wilde juist niet weglopen'

Laatste update:

"Speeltijd was mijn prioriteit. Ik heb de laatste vier maanden van het seizoen niet gespeeld en ben daarom erg gretig. Ik ben dolblij met deze kans. Hertha heeft grootse plannen en een mooie filosofie. De coach Pál Dárdai wil met zeer hoge druk spelen en dat bevalt me zeer", zegt Rekik in gesprek met L'Équipe. De verdediger had in de winterstop al kunnen vertrekken uit Marseille.

"Ik wilde niet weglopen en juist mijn waarde tonen. Ik heb zes maanden gevochten. In juni was het pas tijd om te vertrekken. Hertha is de juiste club voor mij, aangezien het in de Europa League uitkomt", stelt de enkelvoudig international. "Het waren wel twee ingewikkelde jaren. Ik heb vier coaches gehad en er waren ook drie verschillende managers. Ik heb wel altijd het geloof gehouden en trainde keihard. Ik moest klaar zijn als de kans voorbij zou komen. In het voetbal kan het snel gaan. Ik heb alles gegeven."

Rekik kan zonder moeite het hoogtepunt van zijn tijd in Marseille aanwijzen. De verdediger maakte een doelpunt in de wedstrijd tegen Olympique Lyon. "Iedereen werd gek, dat had ik zo nog nooit gezien", herinnert Rekik zich. "Ik kijk niet met boosheid terug naar Marseille; ik heb genoten van mijn tijd en wens de club het beste. Ik vind Rudi Garcia ook een goede coach. We respecteren elkaar en ik accepteerde zijn keuze. Hij was altijd eerlijk tegen mij. We zaten op dezelfde golflengte."

Zie jij Karim Rekik slagen bij Hertha BSC?

Meer nieuws

'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
0
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
3
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
11
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
17
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties