Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

René van der Gijp: 'Dit gaat toch helemaal nergens over? Bizar, heel bizar'

Laatste update:

"Ik zag vanmiddag (dinsdagmiddag, red.) weer een momentje op een of andere zender. BILD volgens mij, omdat het om Draxler ging", leidde Van der Gijp zijn verhaal in. "Eigenlijk zegt dat alles over die competitie. Draxler moest poepen, plassen of had geen zin meer, niemand weet het. Hij liep opeens van het veld af." De Duitser gaf een pass, om vervolgens van het veld te stappen zonder dat hij gewisseld werd door zijn coach.

"Hij loopt er gewoon vanaf", aldus de vaste tafelgast, tot hilariteit van zijn tafelgenoten en het aanwezige publiek. "En niemand weet waarom. Maar je zit te kijken naar zo'n wedstrijd en er zitten gewoon driehonderd toeschouwers." Johan Derksen snapt dan ook niet waarom de dertigjarige Draxler bij Al-Ahli in Qatar speelt.

"Ik kan me voorstellen dat als je de Bundesliga en Paris Saint-Germain gewend bent en altijd in volle stadions hebt gespeeld. En moet je daar voor een paar jurken met een handdoek over hun hoofd spelen. Maar dat moet je op de koop toenemen als je voor die miljoenen kiest", is Derksen bepaald niet onder de indruk van het niveau van de Qatarese competitie.

58-voudig international Draxler speelde in Europa bij achtereenvolgens Schalke 04, VfL Wolfsburg, PSG en Benfica, om in september van dit jaar bij Al-Ahli neer te strijken. De routinier wist in de Stars League tot dusver twee keer te scoren in drie duels, met daarbij ook nog twee assists. Zijn contract aldaar loopt door tot 30 juni 2025.

"Er zit geen hond", haakte Van der Gijp weer in. "En dit gaat toch helemaal nergens over. Hij denkt: Ik ben er wel klaar mee vandaag. Heb je dit weleens gezien?", kreeg Wilfred Genee voorgelegd. "Nee", antwoordde de presentator. "Dit heb ik nog nooit gezien, dit. Bizar, heel bizar", aldus de verbijsterde Van der Gijp.

Draxler kwam in de thuiswedstrijd tegen Qatar SC (2-4 nederlaag) overigens als invaller binnen de lijnen. De invalbeurt had aanvankelijk succes, want de aanvaller scoorde in een tijdsbestek van vijf minuten tweemaal. Draxler liep dus vervolgens het veld af en omdat Al-Ahli alle wissels al had gebruikt, moest het duel worden uitgespeeld met tien spelers.

Volgens Draxler had zijn opmerkelijke actie een reden. "Ik voelde een spier, en de trainer kon dus geen wissels meer doorvoeren. Daarom liep ik van het veld af, om zo te voorkomen dat de kwetsuur alleen maar erger zou worden. Dat is het hele verhaal", zo klonk het na afloop in een interview met Sky.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties