Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos voorspelt het astronomische bedrag dat PSV voor Bakayoko gaat ontvangen

Laatste update:

De Mos zegt tussen neus en lippen door dat Bakayoko voor 75 miljoen zal vertrekken uit Eindhoven. "PSV heeft ook een goede scouting, Bakayoko gaat straks voor 75 miljoen weg."

Hans Kraay junior gelooft zijn oren niet en interrumpeert de analist onmiddellijk. "Hoeveel?! Aad, wat zeg jij nou? Bakayoko gaat voor 75 miljoen weg?"

De Mos toont zich standvastig. "Die gaat echt voor heel veel geld weg." Kraay junior verwacht toch echt niet dat PSV zoveel geld gaat opstrijken voor zijn juweeltje.

"Volg je het internationale voetbal wel?", vraagt De Mos vervolgens aan de analyticus. "Cubarsí voor vijfhonderd miljoen, die stopper van Barcelona. We gaan naar bedragen toe…"

De Mos doelt op Pau Cubarsí, de zeventienjarige centrumverdediger van FC Barcelona, die eerder deze week zijn contract verlengde in Catalonië. Het bedrag van vijfhonderd miljoen dat De Mos noemt is echter de afkoopclausule, die in Spanje verplicht moeten worden opgenomen in de contracten van spelers.

Maar die ontsnappingsclausules bieden verder geen enkele indicatie van wat een eventuele transfersom gaat zijn. Zo hebben Lamine Yamal en Ansu Fati ook een afkoopclausule van een miljard euro in hun contract staan.

Guido Albers, spelersmakelaar en ook aangeschoven, sluit niet uit dat Bakayoko voor het door De Mos genoemde bedrag vertrekt. "In de Premier League kan dat gewoon betaald worden. Honderd procent."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Grote verrassing Engeland: Harry Maguire en Jack Grealish niet mee naar EK
22
NAC Breda heeft opvolger Jean-Paul van Gastel definitief binnen
2
Joshua Zirkzee voert gesprekken met nieuwe club: toptransfer lijkt nabij
24
Maak kennis met het wonderkind Yalcouyé (18), dat gelinkt wordt aan Ajax en PSV
4
Salah verschijnt op training met nieuw kapsel en is vrijwel onherkenbaar
0
Premier League blijft gebruikmaken van VAR: slechts één club stemt tegen
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties