Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rijden onder invloed kost Lars Veldwijk de kop: spits op straat gezet

Laatste update:

In het statement van Suwon betuigt Veldwijk opnieuw zijn spijt. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan alle fans die Suwon liefhebben en zich zorgen hebben gemaakt om dit incident", laat de in Uithoorn geboren aanvalsleider onder meer weten. Veldwijk werd door Suwon al voor de rest van het seizoen gestraft en kreeg van de Zuid-Koreaanse K League een schorsing opgelegd van maar liefst vijftien wedstrijden. Aangezien het in Zuid-Korea absoluut not done is om onder invloed te rijden, lijkt zijn toekomst in een ander land te liggen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ?????FC (Suwon FC) (@suwonfc)

Veldwijk werd begin augustus in de nacht van zondag op maandag om 04:00 uur 's nachts staande gehouden met te veel alcohol in zijn bloed. Vervolgens moest hij een boete van 4 miljoen won (circa 3.000 euro) betalen en werd hem een schorsing opgelegd. Veldwijk, die alleen in de auto zat, heeft volgens de politie Seoul Gangnam geen schade aangericht. Toch zijn de gevolgen groot voor de aanvaller, die op zoek kan naar een nieuwe uitdaging. Per 30 september staat hij niet meer onder contract bij Suwon, voor wie hij in 111 wedstrijden 40 keer scoorde en 21 assists afleverde.

Veldwijk vertrok in januari 2020 bij Sparta Rotterdam om in Zuid-Korea te gaan spelen, eerst bij Jeonbuk Hyundai Motors. Na een jaar stapte hij over naar Suwon, dat toen nog uitkwam op het tweede Zuid-Koreaanse niveau. In zijn eerste seizoen promoveerde Veldwijk met de club, waardoor hij sindsdien weer actief was in de K League 1. Veldwijk was de onbetwiste eerste spits van Suwon, ook dit seizoen. Toch neemt de club nu het morele besluit om afscheid van hem te nemen.

Kan Veldwijk nog van toegevoegde waarde zijn in de Eredivisie?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
1
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
5
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
14
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties