Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rijkaard kruipt in de huid van Mislintat voor vacante trainerspositie bij Ajax

Laatste update:

Rijkaard is van mening dat Heitinga beloond moet worden voor het feit dat hij halverwege het seizoen is ingestapt na het ontslag van Alfred Schreuder. "John is dat risico aangegaan", aldus de oud-trainer van Barcelona en Oranje. "Als een trainer er door beslissingen uit het verleden al op een moeilijk moment instapt, vind ik niet - zelfs nooit - dat je hem goed kunt beoordelen op een half seizoen. Dus wat mij betreft, verdient hij het als kind van de club om als hoofdtrainer aan een nieuw seizoen te beginnen."

Wel adviseert Rijkaard Heitinga om er goed over na te denken, mocht de club met hem door willen. "Als ik John was, zou ik het alleen doen wanneer de juiste voorwaarden kunnen worden gecreëerd. Denk aan een goed contact met en dezelfde visie als de technisch directeur (Sven Mislintat, red.) en dat hij de beschikking krijgt over een goede, sterke technische staf om hem te ondersteunen. Verder moet de selectie met gerichte aankopen kunnen worden versterkt en moet John weten welke financiële middelen daarvoor beschikbaar zijn."

Mocht Heitinga door Mislintat worden benoemd tot nieuwe hoofdtrainer van Ajax, dan staat hem volgens Rijkaard een zware taak te wachten. "Rekening houdend met het feit dat er misschien spelers zullen weggaan, wordt het een geweldige uitdaging om het Ajax-publiek weer volop tevreden te krijgen. Maar nogmaals, ik hoop voor John dat hij die kans gaat krijgen van de Ajax-top!", sluit de Europees kampioen af.

Moet John Heitinga definitief worden aangesteld?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties