Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roda plukt verdediger weg uit Bundesliga: 'We kunnen zijn kwaliteiten gebruiken'

Laatste update:

Götz, een 24-jarige Duitse rechtervleugelverdediger, komt transfervrij over van Hamburger SV, waar zijn contract niet werd verlengd. "Hierdoor zijn wij in de gelegenheid gekomen om deze getalenteerde speler aan te trekken", vertelt technisch directeur Harm van Veldhoven over de back. "Snelheid en positiespel zijn specifieke kwaliteiten die Ashton in zijn bezit heeft en deze kwaliteiten kunnen wij zeer goed gebruiken om ons elftal completer te maken."

Götz is afkomstig uit de jeugdopleiding van HSV en debuteerde in september 2014 namens die club op het hoogste niveau in Duitsland. De afgelopen voetbaljaargang kwam hij echter niet voor in de plannen van trainer Markus Gisdol, die in totaal slechts éénmaal gebruik maakte van de diensten van de verdediger.

Is Ashton Götz een aanwinst voor Roda JC Kerkrade

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
27
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties