Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rode kaart Kean heeft mogelijk enorme gevolgen: Juventus overweegt vertrek'

Laatste update:

Kean kreeg zondag, minder dan een minuut nadat hij was ingevallen, in de negentigste minuut een rode kaart. Na een duel met Gianluca Mancini, die voor de enige treffer van het duel tekende, leken beide spelers elkaar nog even vast te houden. Daarop gaf Kean een harde schop aan Mancini, met een directe rode kaart tot gevolg. Juventus besloot Kean vervolgens nogmaals te bestraffen door hem een boete te geven tussen de 20.000 en 25.000 euro, zo meldt de Italiaanse sportkrant.

Maar mogelijk blijft het daar niet bij voor de twaalfvoudig international. Kean, die wordt gehuurd van Everton en volgens verschillende media komende zomer verplicht moet worden overgenomen door Juventus, laat namelijk lang niet altijd de discipline zien die de clubleiding van la Vecchia Signora graag zou willen zien. Daar zou de rode kaart van afgelopen zondag een voorbeeld van zijn. De clubleiding van Juventus twijfelt daarom of Kean voor de club behouden moet blijven.

Kean wordt sinds medio 2021 door Juventus gehuurd van Everton. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 44 officiële duels voor de club, waarin hij zes keer trefzeker was en drie assists gaf. Ook dit seizoen zijn de statistieken van de spits nog niet denderend: tot dusver kwam hij tot 32 wedstrijden. Daarin scoorde hij zeven keer. Kean moet het vooral doen met invalbeurten: van die 32 optredens stond hij slechts twaalf keer in de basis.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
120
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties