Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rode kaart Van Persie komt door de zoveelste dramatische actie van Berghuis'

Laatste update:

Van Persie incasseerde na zijn doelpunt een directe rode kaart voor een tackle op Max Clark. Het leverde hem maandag een schikkingsvoorstel op voor drie duels schorsing, waarvan een voorwaardelijk. Dat is door RVP niet geaccepteerd, waardoor de tuchtcommissie zich over de zaak gaat buigen. Het is volgens Emile Schelvis van belang dat Van Persie niet te lang afwezig is. "De rest heeft ook niet zo veel persoonlijkheid dat ze zeggen: we zullen eens laten zien dat we die Van Persie niet missen."

Waar Van Persie de complimenten krijgt, viel StevenBerghuis volgens Schelvis op in negatief opzicht. "Die rode kaart voor Van Persie is het gevolg van de zoveelste dramatische actie van Berghuis", stelt de analist. "Wat Berghuis heeft laten zien qua slechte instelling, grenst aan het ongelooflijke. De eerste vijf duels laat hij zomaar lopen. Hij moet eigenlijk het verdedigende werk voor Van Persie doen. Maar dat doet hij niet! Hij loopt gewoon te lanterfanten, ongelooflijk."

Over het geheel heeft Feyenoord weinig reden om tevreden te zijn, denkt Everse. Afgezien van Van Persie konden de spelers de clubloze trainer niet bekoren. "Ik vond het niet best. Het wordt vervelend om steeds te moeten zeggen, want je hoopt dat ze eens een keer zo spelen dat je zit te genieten. Maar ik heb niet genoten."

Eredivisie
Feyenoord
2 - 1
Vitesse
Ben je het eens met de kritiek op Steven Berghuis?

Meer nieuws

'Wilfred Genee gaat een hoogst onzekere zomer tegemoet'
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: NAC Breda - FC Emmen
0
PSV krijgt concurrentie uit de Eredivisie in de strijd om Couhaib Driouech
9
Lieke Martens kondigt haar laatste wedstrijden aan voor de Oranje Leeuwinnen
16
De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
37
Feyenoord wil vervanger van Dávid Hancko weghalen bij AC Milan
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties