Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rodrigues eist hoofdrol op bij zege Galatasaray op Kayserispor

Laatste update:

De geboren Rotterdammers Rodrigues startte vanuit de basis en was met een assist belangrijk voor Galatasaray. Na een prachtige aanval werd de ex-speler van onder meer FC Dordrecht in de twaalfde minuut de diepte ingestuurd en leverde hij vanaf de rechterflank een scherpe voorzet af op Derdiyok, voor wie het een koud kunstje was om de bal tegen de touwen te werken. Diezelfde Derdiyok was vijf minuten later opnieuw trefzeker. Dit keer liep de aanval van Galatasaray over links en was het Sofiane Feghouli die de spits bediende.

Na rust deed Umut Bulut wat terug namens de thuisploeg. Ruim vijf minuten na de thee knikte de ervaren spits op knappe wijze binnen. Kayserispor was volledig terug in de wedstrijd, maar eindigde het duel zonder handen. In blessuretijd bepaalde Rodrigues de eindstand vanuit de counter op 1-3. Op aangeven van Papa Ndiaye knalde de buitenspeler de bal hard tegen de touwen.

-

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
46
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
2
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
26
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties