Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roger Schmidt zag droomaankoop mislukken: 'Ik probeer hem altijd te halen'

Laatste update:

Kampl werd geboren in Duitsland, maar koos voor een interlandloopbaan bij Slovenië, het land waar zijn ouders vandaan komen. De 29-jarige aanvallende middenvelder van RB Leipzig werkte voor het eerst met Schmidt samen bij Red Bull Salzburg en werd in 2015 door de Duitse trainer naar Bayer Leverkusen gehaald. "Het is altijd hetzelfde met mij en Kevin", zegt Schmidt tegenover de Sloveense sportkrant Epika24.

"Als ik hem naar de club kan halen waar ik trainer ben, dan probeer ik het natuurlijk te doen. Deze keer was het onmogelijk om hem naar PSV te halen, omdat hij zijn contract verlengde bij Leipzig (in juni, red.). Hij is daar een heel belangrijke speler", aldus Schmidt, die van Kampl de afgelopen tijd wel werd voorzien van meer informatie over Mura, de aanstaande tegenstander van PSV.

"We hebben vaak over het Sloveense nationale team gepraat, maar ook over de competitie. Ik wist dus al iets van de competitie voordat we aan Mura gekoppeld werden. Nu weet ik natuurlijk heel veel over Mura", aldus Schmidt. PSV trapt donderdagavond om 19.00 uur af tegen Mura. Mochten de Eindhovenaren de derde voorronde overleven, dan volgt in de play-offs een duel met Rosenborg of Alanyaspor.

Meer nieuws

Driessen heeft helder advies voor Ajax over Henderson: 'Wegwezen met die kerel!'
1
Sven Mislintat kwam keiharde belofte niet na bij Ajax: 'Dat is wel schrikken'
6
Moet Feyenoord Excelsior zondag een handje helpen? 'Nee, natuurlijk niet'
6
Driessen onthult: 'Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat'
3
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Roda JC - NAC Breda
2
Vitesse lijkt definitief verlost van Russische inmenging: 'Dat is zeer positief!
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties