Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Romano: Bayern München wil niet hoofdprijs betalen voor Gravenberch

Laatste update:

Romano schrijft woensdag op Twitter dat Gravenberch, die in Amsterdam vastligt tot medio 2023, niet onwelwillend staat tegenover een zomerse transfer richting München. Het grootste struikelblok lijkt voorlopig de vraagprijs te zijn voor de pas negentienjarige middenvelder. Bayern is sowieso niet van plan om dertig miljoen euro te betalen voor de Ajacied, zo verzekert Romano, een bedrag dat door Ajax zou worden gehanteerd. Daarnaast is er momenteel geen sprake van intensieve gesprekken tussen Ajax en Bayern over een transfer van Gravenberch.

Raiola lag begin dit jaar volgens BILD vanwege een longziekte op de intensive care in het ziekenhuis San Raffaele in Milaan. Zelf heeft Raiola dat nieuws nooit bevestigd; op zijn Twitter-account sprak hij van 'gewone medische controles waarvoor verdoving nodig is'. Het lijkt erop dat de Nederlandse Italiaan inmiddels weer in staat is om zijn werkzaamheden uit te voeren. Romano meldde vorige week dat Raiola de afgelopen maand verschillende gesprekken heeft gevoerd over zijn cliënten.

Raiola sprak op woensdag 16 februari met een delegatie van Barcelona: voorzitter Joan Laporta en technisch adviseur Jordi Cruijff waren aanwezig bij het onderhoud in Monaco. Er werd gesproken over 'veel verschillende spelers', onder wie Erling Braut Haaland van Borussia Dortmund. Er zijn voor zover bekend geen deals gesloten tijdens het gesprek. 'Een paar dagen later' sprak Raiola met Kahn over de toekomst van Gravenberch, wiens contract bij Ajax doorloopt tot medio 2023.

Mike Verweij, de clubwatcher van Ajax voor De Telegraaf, meldde vorige week maandag al dat Gravenberch graag naar Bayern gaat. Hij voorspelde dat de middenvelder 'er wel uit komt' met Bayern, maar de vraag is of hetzelfde geldt voor de betrokken clubs. Verweij gaf aan dat de inmiddels vertrokken directeur voetbalzaken Marc Overmars inzette op een transfersom van 25 à 30 miljoen euro. "Ik denk dat ze daar wel aan vasthouden. Of Bayern dat wil betalen weet ik niet. Ik vind dat wel heel erg veel geld voor zo'n jonge jongen."

Kraay junior richt zich met boodschap tot vader van Ryan Gravenberch

De analist hoopt dat de middenvelder Ajax niet te snel inruilt voor het buitenland.Lees artikel

Tot slot sprak Raiola ook met Txiki Begiristain, de director of football van Manchester City. Romano gaf onlangs aan dat de regerend kampioen van Engeland 'erg serieus' is over de komst van Haaland. "Het feit dat Real Madrid niet is afgereisd naar Monaco, betekent niet dat die club uit de race is", voegde de transfermarktexpert daaraan toe. "Real Madrid is wél in de race en staat in direct contact met Raiola en mensen rondom Haaland." Romano gaf eveneens aan dat het gebruikelijk is voor clubs en zaakwaarnemers om verkennende gesprekken te voeren in het voorjaar, in de voorbereiding op de zomerse transfermarkt.

Zie jij Ryan Gravenberch alsnog naar Bayern München vertrekken?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
101
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties