Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman: 'Als hij meer gaat spelen, is hij altijd een speler voor Oranje'

Laatste update:

"We hebben wel een bepaalde mening over afzeggen voor Jong Oranje of het Nederlands elftal", zegt Koeman op een persconferentie in Zeist. "Maar volgens mij heeft hij ook nog niet veel gespeeld. Afgelopen donderdag dan wel een wedstrijdje. Ik vind het nog steeds een groot talent. Ik hoop dat hij zich weet te ontwikkelen bij Liverpool en ook meer gaat spelen, want dan is het eigenlijk altijd een speler voor het Nederlands elftal."

Michael Reiziger, bondscoach van Jong Oranje, 'strafte' Gravenberch voor zijn actie en besloot hem niet op te roepen voor de interlandperiode in oktober. Ook Koeman kon de actie van Gravenberch dus niet waarderen.

Gravenberch bedankte vorige maand voor Jong Oranje, omdat hij zich wilde richten op zijn nieuwe club Liverpool. De 21-jarige middenvelder ruilde Bayern München op Deadline Day in voor een dienstverband bij de Engelse topclub. Hij speelde tot nog toe 285 minuten voor the Reds verdeeld over 7 duels.

"Nigel de Jong (directeur voetbalzaken van de KNVB, red.) heeft contact met Gravenberch gehad, maar ik niet", zei Reiziger eerder tegenover Nu.nl. "Het was geen optie om hem nu op te roepen. Het signaal is richting hem wel afgegeven nu, maar je bent toch bezig met een groep. Het is wel iets waar je bij moet willen horen."

Reiziger kon niet vertellen of Gravenberch tijdens de volgende interlandperiode wél weer opgeroepen wordt. "Ik weet niet of dit eenmalig is. Maar we gaan sowieso geen jonge spelers afschrijven."

Jong Oranje treedt in de kwalificatiereeks voor het EK in Slowakije in 2025 donderdag aan tegen Georgië (uit) en volgende week dinsdag tegen Gibraltar (uit). De ploeg van Reiziger is uitstekend aan de kwalificatiereeks begonnen. De eerste twee groepsduels werden allebei gewonnen.

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
8
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
37
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
68

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties