Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rondreizende Nederlandse doelman gaat na 19 clubs voor illuster record

Laatste update:

Krul - geen familie van Tim - heeft bij clubs uit onder andere Colombia, België, Japan, Australië en Duitsland gespeeld. Het bijzondere is dat hij de eerste Nederlander kan worden die in Europa, Zuid-Amerika, Azië, Australië en Afrika heeft gespeeld. Alleen het laatstgenoemde continent ontbreekt nog. De doelman, die inmiddels zijn debuut voor Glacis United heeft gemaakt, wil het rijtje graag compleet maken.

"Ik ben nu zo dicht bij het punt dat ik de eerste Nederlandse speler in de geschiedenis kan worden die op elk continent heeft gespeeld", zegt Krul in gesprek met NOS Langs de Lijn en Omstreken. "Nu aan het eind van mijn carrière zou ik het heel erg bijzonder vinden om dat te bereiken. Leuk om geschiedenis te schrijven en die cultuurverschillen te ervaren." Zijn huidige club in Gibraltar ligt hemelsbreed op slechts twintig kilometer afstand van Afrika.

Krul geeft aan dat het grootste deel van zijn wereldreis uit toeval bestond. "Dit is aan het begin van mijn carrière nooit mijn doel geweest. Ik had wel zoiets van: ik wil heel graag een keer naar het buitenland. Dat is wel gelukt", zegt de doelman grappend. Krul heeft door de jaren heen veel cultuurverschillen ervaren. Bijgeloof speelde bijvoorbeeld een grote rol tijdens zijn tijd bij Boyaca Chico FC, in Colombia. "Als we hadden verloren, zei onze trainer in nabesprekingen dat dat kwam doordat we te weinig naar de kerk waren gegaan en dat moesten we dus vaker doen. Dat zei hij ook echt bloedserieus."

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na oliedomme actie door medesupporters (!) in elkaar geslagen
0
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
64
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
19
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties