Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rotterdammer tekent miljoenencontract: 'Ik zal altijd van de club houden'

Laatste update:

"Om mijn familie van Galatasaray en Turkije te verlaten, zal moeilijk zijn voor mij", zo laat de buitenspeler, die voor negen miljoen euro van club wisselt, weten. "Ik zal de geweldige support van de fans van Galatasaray nooit vergeten. Ik wil ook Fatih Terim bedanken, mijn leraar die altijd in mij heeft geloofd. Ik wil hem bedanken voor zijn bijdrage aan mijn ontwikkeling en aan het team."

"Ik ga een nieuw avontuur aan, maar mijn verhaal met Galatasaray zal nooit eindigen voor mij. Ik zal altijd van de club blijven houden", aldus de geboren Rotterdammer, die vanaf januari 2017 actief was bij de Turkse topclub. Met Galatasaray won hij een prijs, namelijk de landstitel in het seizoen 2017/18. De aanvaller heeft bij Al-Ittihad zijn handtekening gezet onder een lucratief contract van 4,5 jaar.

Rodrigues speelde eerder ook voor PAOK Saloniki, dat twintig procent van de transfersom van negen miljoen ontvangt. Voor zijn tijd in Griekenland kwam de aanvaller uit voor Elche, Levski Sofia, ADO Den Haag, FC Dordrecht, FC Boshuizen, Rostocker FC, Xerxes DZB, Real SC, Feyenoord en Spartaan'20. Zijn contract bij Galatasaray liep nog tot medio 2021 door.

Meer nieuws

Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
0
Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
18
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
13
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties