Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ruud Boymans zet handtekening en keert terug op Nederlandse velden

Laatste update:

Boymans speelde in 2014/15 en 2015/16 24 Eredivisie-duels voor FC Utrecht, daarin kwam hij in totaal negentien keer tot scoren. Vervolgens maakte hij de overstap naar Al-Shabab. In de Verenigde Arabische Emiraten raakte Boymans aan het einde van zijn eerste seizoen geblesseerd. Voor de spits, die in het verleden ook actief was voor onder meer Fortuna Sittard, VVV Venlo en Willem II, volgde een lange periode van revalideren waarin hij ruim twee seizoenen niet aan het spelen van wedstrijden toekwam.

"We hebben Ruud aangeboden te revalideren bij Almere City FC en afspraken gemaakt voor het moment waarop de revalidatie succesvol blijkt," vertelt algemeen directeur John Bes op de clubsite. "Vanuit de wens om elkaar te helpen hebben beide partijen uiterste inspanningen geleverd om deze scorende spits weer het veld op te krijgen. Het is een compliment aan Ruud en uiteraard ook aan onze medische staf dat dit is gelukt."

Boymans verheugt zich op de tweede seizoenshelft. "Dat ik de kans kreeg van Almere City FC om dit traject samen in te gaan, zal ik niet snel vergeten. Ik verheug mij op deze periode, waarin ik mijzelf weer officieel profvoetballer mag noemen. Ik heb hier heel lang naar uitgekeken."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties