Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sarina Wiegman volgt Gareth Southgate mogelijk op bij Engelse mannen

Laatste update:

Wiegman ligt nog tot medio 2025 vast bij de Engelse vrouwen. Momenteel wordt ze ook gelinkt aan het vrouwenteam van de Verenigde Staten, waar bondscoach Vlatko Andonovski eerder bekendmaakte te vertrekken. Bullingham hoopt niet dat Wiegman de overstap maakt. "Ik ben heel blij met waar ze mee bezig is, en ik hoop dat ze nog lang zo doorgaat."

Mocht Southgate, die nog tot en met het EK van 2024 vastligt bij de Engelse mannen, vertrekken, dan is Wiegman dus een optie voor de FA om hem op te volgen. "Waarom moet het een man zijn?", vraagt Bullingham zich af. "Ons antwoord zal altijd zijn dat we op zoek zijn naar de beste persoon voor de baan. Als dat een vrouw is, waarom niet? Sarina doet het geweldig, ik hoop dat ze nog heel lang doorgaat. Ze kan elke baan aan."

Mocht Wiegman ooit de beslissing maken om een mannenteam te gaan trainen, 'dan zal dat leiden tot een interessante discussie', denkt Bullingham. "Maar dat is aan haar, toch? Ik denk niet dat we het moeten zien als een stap omhoog. Als zij in de toekomst besluit om een andere richting in te slaan, dan denk ik dat ze daar heel goed toe in staat is."

Denk jij dat Sarina Wiegman zou slagen als bondscoach van de Engelse mannen?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
0
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
2
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
19
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
5
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
4
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
123

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties