Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schmidt rekent niet op gedroomde aanwinst: 'Heel moeilijk voor PSV'

Laatste update:

"Heel jammer voor alle betrokkenen, maar natuurlijk ligt de prioriteit bij gezondheid", reageert Schmidt tegenover het Eindhovens Dagblad op de afgelaste wedstrijd tegen UNA. "Er kan geen enkel risico worden genomen." Schmidt was van plan om zijn elftallen beide 45 minuten te laten spelen tegen de Veldhovense amateurclub, en koos ervoor om de formaties dan maar tegenover elkaar te zetten, met Dumfries en Nick Viergever als aanvoerders.

Olivier Boscagli was linksback in het elftal van Viergever, terwijl middenvelder Jorrit Hendrix die positie noodgedwongen moest bekleden in het team van Dumfries. PSV zag huurling Ricardo Rodríguez terugkeren naar AC Milan en zit daardoor dun in de linksbacks. Schmidt zou de 27-jarige Zwitser dolgraag zien terugkeren, maar heeft daar weinig vertrouwen in. "Dat is voor PSV normaal gesproken gewoon heel moeilijk", zegt de Duitser. "We hebben meerdere opties voor deze plek, maar het zijn meestal spelers die elders beter uit de voeten kunnen." Naast Boscagli en Hendrix heeft van de PSV-spelers ook centrumverdediger Viergever ervaring op de backpositie.

Schmidt verwacht dat PSV in de huidige transferperiode nog enkele spelers gaat aantrekken, maar voorziet op korte termijn geen actie. "Het is een andere markt dan anders", aldus de oefenmeester. "Sommige ploegen zijn nog in competitie of net klaar. We zullen geduld moeten hebben en de transfermarkt is ook nog een lange periode open (tot 6 oktober, red.)." Het is overigens ook nog niet zeker dat Dumfries onder Schmidt de eerste aanvoerder van PSV blijft, daarover zal de coach de komende weken een beslissing nemen.

-

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
1
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
12
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties