Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sensationeel: Liverpool troeft Chelsea af met Engelse recordtransfer

Laatste update:

Daarmee verbreekt Liverpool het transferrecord van Chelsea, dat in januari van dit kalenderjaar de afkoopclausule in het contract van Enzo Fernández aftikte bij Benfica (121 miljoen euro). Ook Virgil van Dijk verdwijnt uit de geschiedenisboeken, daar hij met zijn transfer naar Liverpool tot dusver de duurste speler in de clubgeschiedenis was. The Reds betaalden in januari 2018 ruim 84 miljoen euro voor de Nederlandse mandekker, die nu wordt gepasseerd door Caicedo. De Ecuadoriaan moet op een middenveld met andere zomeraanwinsten als Alexis Mac Allister en Dominik Szoboszlai voor de controle gaan zorgen.

Donderdag meldde Romano nog dat Caicedo in Londen verbleef in afwachting van een transfer naar Chelsea. Na de bizarre nachtelijke wending zal hij vrijdag naar Liverpool afreizen voor het afronden van de transfer. De medische keuring is reeds geboekt, waardoor Caicedo binnen 24 uur speler van Liverpool kan zijn. Daarmee slaat de negentienvoudig landskampioen van Engeland een belangrijke slag, daar de club met Fabinho en Jordan Henderson deze zomer twee controleurs zag vertrekken. De clubleiding van Liverpool ziet in Caicedo de ontbrekende schakel, waarmee de Engelse grootmacht na een teleurstellend seizoen weer kan aanhaken bij de Premier League-top.

Caicedo is een defensieve middenvelder die ondanks zijn leeftijd al 32 interlands speelde voor Ecuador. Brighton pikte de rechtspoot in februari 2021 voor slechts 5 miljoen euro op bij Independiente, waarna hij een half jaar later bij het Belgische Beerschot werd gestald. Vervolgens wist de controleur wel een basisplek te veroveren. In totaal speelde Caicedo 53 officiële wedstrijden voor Brighton, waarin hij goed was voor 2 doelpunten en 3 assists. Bij Brighton lag de middenvelder nog tot medio 2027 vast, met de optie voor nog een seizoen. Door Caicedo's langdurige verbintenis kon de nummer 6 van het afgelopen Premier League-seizoen hoog in de boom zitten wat betreft de vraagprijs. In Liverpool gaat Caicedo zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract.

Is Caicedo de versterking die Liverpool nodig had?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Ooggetuige vertelt wat hij zag: NAC-teammanager Karelse greep collega bij keel
0
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
0
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
1
Manchester City dankt goalgetter Gvardiol en neemt koppositie over van Arsenal
34
Celtic verslaat Rangers in Old Firm ondanks goal Dessers: 54ste landstitel nabij
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties