Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sevilla is op zoek naar nieuwe doelman en wil shoppen in de Eredivisie'

Laatste update:

Sevilla heeft met Ørjan Nyland momenteel een prima eerste keeper in huis die naar alle waarschijnlijkheid zijn contract zal gaan verlengen. Na het vertrek van Yassine Bounou naar de Saudi Pro League geniet hij de voorkeur onder trainer Quique Sánchez Flores. Wel is er een opvolger nodig voor Dmitrovic.

Eén van die potentiële opvolgers die wordt genoemd is de 29-jarige Barkas. Naast de sluitpost van FC Utrecht staan ook Koen Casteels (VfL Wolfsburg), Diego Conde (Leganés) en Seny Dieng (Middlesbrough) op het lijstje. Eén van die namen zal bij Sevilla moeten gaan concurreren met Nyland.

Barkas is dit jaar opnieuw de eerste keeper in de Domstad. Vorig seizoen werd hij nog gehuurd van Celtic, maar afgelopen zomer zette hij zijn krabbel onder een definitief contract bij FC Utrecht.

Ook onder trainer Ron Jans geniet Barkas een vaste basisplaats. Aan het begin leek die weggelegd voor Mattijs Branderhorst, maar toen de komst van Barkas definitief gemaakt werd, moest de Nederlander toch plaatsmaken.

Voor Sevilla lijkt Barkas een uitstekende optie, daar de Griek beschikt over een aflopend contract. Al heeft Utrecht wel de optie om zijn verbintenis met een jaar te verlengen. Versterkingen lijken ook wel nodig voor de gevallen Spaanse grootmacht. De Andalusiërs staan momenteel op de veertiende plaats, met slechts zes punten voorsprong op het als achttiende geplaatste Cádiz, dat nu virtueel zou degraderen.

In Stadion Galgenwaard heeft Barkas een uitstekende indruk achtergelaten. In 24 wedstrijden hield hij dit seizoen vier keer de nul en bewees hij Utrecht een grote dienst in de wederopstanding van de club. Op dit moment heeft de ploeg van Jans met de huidige achtste plaats goede papieren om de play-offs voor Europees voetbal te halen.

Meer nieuws

Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
0
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
4
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
6
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
11
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties