Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zlatan Ibrahimovic ziet gewenste aanwinst voor AC Milan bij Ajax'

Laatste update:

Dat Milan bij Ajax kijkt voor versterkingen binnen de club is niet geheel toevallig, daar Ibrahimovic sinds kort een rol als senior adviseur vervult bij de club. De Zweed, oud-speler van Ajax, heeft zijn oog laten vallen op Westerveld als manager van de nieuw te creëren Onder 23.

Milan is al enige tijd bezig met de oprichting van een tweede team. Plan is om dit elftal mee te laten draaien in de Serie C, het derde niveau in Italië. De uiteindelijke goedkeuring daarvoor hangt onder meer af van het financiële plaatje.

Ook dient een club zich eerst terug te trekken uit de Serie C, alvorens Milan zich kan inschrijven. Belangrijkste kandidaat om op de bank plaats te nemen lijkt Daniele Bonera, voormalig centrale verdediger en huidig lid van de technische staf van Stefano Pioli.

Westerveld vervult sinds 2006 verschillende functies binnen de jeugdopleiding van Ajax en doet tegenwoordig dienst als Head of Development. Hij begon als jeugdtrainer en was vervolgens ook actief als technisch coördinator en analist.

Westerveld is als Head of Development verantwoordelijk voor de afdelingen jeugdopleiding, jeugdscouting en studie, waarbij het doel is om de doorstroom van jeugdspelers binnen Ajax te optimaliseren.

Tussen 2012 en 2014 maakte hij een kort uitstapje naar Almere City. Hierna opteerde Westerveld voor een terugkeer bij Ajax als jeugdcoördinator. De Amsterdammers besloten hem in 2018 te promoveren tot hoofd jeugdscouting.

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
111
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
20
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties